Hotstone Massage Huizen
'tijd voor jezelf'

Uitleg Hotstone massage

Hotstone massage is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. 
Een hotstone massage verlicht spanningen en geeft je (meestal de dag erna) veel energie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 55˚ C.
De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, wat de massage effectiever maakt. Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Tenslotte is de hotstone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. Een hotstone massage kan helpen bij: spanningen, stress, spier- en spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

De massage: de stenen worden op de rug gelegd zodat deze aan de warmte kan wennen. De rest van het lichaam wordt, met warme olie en stenen, gemasseerd. De combinatie van warmte en de massage die ik geef, zorgt voor totale ontspanning. Evt. knopen en zgn. 'stress' plekken worden uiteraard aangepakt.

De voeten worden voorzien van heerlijke voetencrème en alle olie wordt weer verwijderd d.m.v. warme handdoeken.